Ingredience
Červená řepa – 4 ks (uvařené a oloupané kostičky)
Olivový olej – cca 3 polévkové lžíce
Citrón – šťáva z 1 kusu citrónu
Cukr – 30 gramů
Čerstvá máta – 2 polévkové lžíce (nasekaná)
Česnek – 2 stroužky
Cibule – 2 kusy nakrájené
Sůl
Pepř
Postup přípravy
Nejprve na olivovém oleji na pánvi lehce usmažíme česnek a cibuli. Cibule ani česnek by smažením neměli zhnědnout. Po chvíli přidáme vařenou nakrájenou červenou řepu, cukr, mátu, sůl, pepř a citronovou šťávu. Následně mírně dusíme a občas zamícháme – cca 10 minut.
Nakonec salát přendáme do mísy a můžeme servírovat teplý i vychlazený. Pro ozdobení můžeme použít lístky máty.
Tento obsah je skryt a je určen pro odběratele našeho zpravodaje. Pro odkrytí článku stačí zadat e-mail a tím se také ZDARMA stát odběratelem našeho newsletteru.

Komentáře