Ingredience
hlávka ledového salátu
2 velká jablka
řapíkatý celer
1 citron
100 g majonézy (lze nahradit bílým jogurtem)
50 g dijonské hořčice
hrst vlašských ořechů
sůl
pepř
Postup přípravy
Do větší misky natrháme listy ledového salátu. Poté omyjeme jablka a nakrájíme. Jablka vložíme do misky s ledovým salátem. Následně na kolečka nakrájíme očištěný stonek řapíkatého celeru, vložíme do misky a promícháme. Do vzniklé směsi vložíme 100 g kvalitní majonézy nebo bílého jogurtu, zhruba 50 gramů hrubozrnné dijonské hořčice a lžíci čerstvé citronové šťávy. Nakonec dochutíme solí a pepřem a rozdělíme na talíře. Na závěr posypeme vlašskými ořechy (dle chuti) a podávat můžeme s čerstvou bagetou.
Tento obsah je skryt a je určen pro odběratele našeho zpravodaje. Pro odkrytí článku stačí zadat e-mail a tím se také ZDARMA stát odběratelem našeho newsletteru.

Komentáře